Obtinerea de imprumuturi cu garantii imobiliare

Activele financiare sunt foarte importante pentru buna desfasurare a activitatii intr-o companie. Pentru desfasurarea activitatii o firma trebuie sa achizitioneze materii prime, materiale, utilaje s.a. iar pentru achizitionarea lor este nevoie de resurse financiare.
Administratorii firmelor care doresc sa-si dezvolte afacerile au nevoie de aceste lichiditati iar insitutiile bancare au venit in intampinarea acestora dezvoltand un tip de credite denumite credite cu garantii. In cazul acestor credite cu garantii firmele garanteaza catre banca cu utilajele pe care le au sau cu bunuri imobile pe care le au in patrimoniu.
Dupa inceperea crizei financiare cei din sistemul bancar evita sa mai primeasca utilaje drept garantie pentru ca vanzarea unor utilaje pe o piata in care productia de bunuri este in cadere libera este un lucru destul de riscant si care poate produce prejudicii financiare majore institutiilor bancare. Astfel a mai ramas portita obtinerii unor credite cu garantii imobiliare. Cand ne referim la imobile avem in vedere atat cladirile aflate in patrimonial firmei, apartamente cumparare de firma si terenuri. Terenurile daca sunt amplasate in zone urbane sau in zone rezidentiale raman un “El Dorado” care inca pot reprezenta garantii serioase pentru sistemul bancar. Desigur ele nu vor mai fi evaluate ca in vremurile bune dar reprezinta o garantie serioasa pe care sistemul bancar o va lua in considerare.

Echipa Credite Afaceri va recomanda sa vizitati site-ul www.credite-afaceri.com unde gasiti cateva oferte de finantare pentru afacerile dvs sau pentru achizitionarea unor bunuri. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu